free tracking


Avantaje


Global Apps este un software romanesc construit pentru companii romanesti, cu o foarte buna intelegere a cerintelor specifice pietei, cerinte pe care programe internationale similare nu reusesc sa le rezolve.


Usurinta luarii deciziilor corecte este asigurata de accesul rapid la informatie, acest lucru ducand la rezolvarea proactiva a problemelor.


In urma implementarii Global Apps in compania Dvs., beneficiati nu doar de o excelenta solutie software, ci si de experienta si know-how-ul acumultat de consultatii nostri in implementari similare.


La Global Software Technologies intelegem ca este imperativ ca software-ul sa se adapteze cerintelor organizatiei Dvs. nu invers.


Toate firmele care dezvolta solutii software prezinta aplicatiile lor ca fiind user-friendly. Global Apps rezolva aceasta problema din ambele perspective. In timp ce majoritatea solutiilor se concentreaza numai asupra felului in care datele sunt introduse, noi stim ca este cel putin la fel de important felul in care datele introduse sunt prezentare in rapoarte si unelte de analiza.


Odata cu dezvoltarea lor, companiile resimt din ce in ce mai mult nevoia de control centralizat si acces de la distanta. Global Apps ofera solutii de access indiferent de locatie, atat timp cat exista o simpla conexiune web (internet / intranet) la biroul central, asigurand astfel libertatea de care managementul are nevoie.


Lucrand in numeroase companii private, am invatat din propria experienta importanta service-ului si suportului pentru aplicatiile software. Clientii nostri sunt mai mult decat atat, sunt partenerii nostri. Succesul lor este si succesul nostrum, iar nevoia lor de solutii mai bune ne motiveaza. Munca in echipa este unul din aspectele cheie ale fiecarei implementari.


Va multumim pentru interesul dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare sau pentru o prezentare gratuita a solutiilor noastre va invitam sa ne contactati la adresa global@globalsoftware.ro